به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، مینوفرشچی ظهر امروز در نشستی خبری افزود: صنعت فیلمنامه نویسی ما باید از سوی کارگردانان پذیرفته شود که در این راستا می توان گفت رفتن به سوی کارگروهی می تواند موثر باشد.
وی عنوان کرد: در راستای حمایت از فیلمنامه نویسان طرحی را به تلویزیون ارائه کردیم تا در قالب آن، به ازای هر بار تکرار استفاده از فیلنامه مبلغی به فیلمنامه نویس پرداخت شود که امیدواریم طرح مورد موافقت و اجرا قرار گیرد.
این نویسنده و فیلمنامه نویس کشور در ادامه با اشاره به مسئله کم توجهی به موضوع اقتباس ادبی در سینمای ایران بیان کرد: در این خصوص باید گفت برخی از تهیه کنندگان سینمای ایران دچار نوعی فقر درک هستند و اغلب آنها حتی حاضر نیستند به فیلمنامه نویس پولی را بدهند چه رسد به آنکه بخواهد کتاب او را نیز مورد حمایت مالی قرار دهد.
فرشچی همچنین در پاسخ به یکی از خبرنگاران مبنی بر عدم استفاده مناسب از عنصر تخیل در فیلمنامه ها نیز بیان کرد: مشکلات مادی و فقر فرهنگی باعث شده که در سینمای ایران نمی توانیم وارد این حوزه شویم و در شرایط کنونی جامعه اگر فیلمنامه با عنصر تخیل را به تهی کننده ای ارائه دهیم به خاطر مسائل مالی اکثر اوقات مور پذیرش واقع نمی شود.
مدرسه کارگاهی فیلمنامه نویسی در شیراز راه اندازی می شود
در ادامه این نشست خبری سردبیر ماهنامه نقد سینما و مدیر مدرسه کارگاهی فیلمنامه نویسی حوزه هنری نیز از راه اندازی مدرسه کارگاهی فیلمنامه نویسی در شیراز خبر داد و افزود: در راستای تداوم بخشیدن به حرکتی مثبت پیشرفت فیلمنامه نویسی در کشور، اقدام به راه اندازی این مدرسه در حوزه هنری شیراز کردیم.
عزیزالله حاجی مشهدی افزود: در این مدرسه سه نوع فعالیت آموزشی شامل آموزش حضوری، آموزش مکاتبه ای و آموزش کارگاهی را دنبال می کنیم که در دوره حضوری با مشکل محدودیت زمانی مواجه نیستیم و در هر مقطع زمانی ثبت نام صورت خواهد گرفت.
وی با اشاره به اینکه در دوزه مکاتبه ای نیز مانند دوره های مکاتبه ای دانشگاه های پیام نور و دیگر مراکز دانشگاهی هنرجو خواهیم پذیرفت، تصریح کرد: در این دوره های آموزشی کارگاهی مطالب به صورت فشرده و سرفصل توسط اساتید مجرب به هنرجویان ارائه و در همان دوره تمامی آثار هنرجویان بی واسطه و با حضور استاد مربوطه نقد و تحلیل می شود.
سردبیر مجله نقد سینما بیان کرد: به دنبل آن هستیم که شیوه های کارگاهی را در تمام استانها و شهرستانها تداوم بخشیم تا آثار به دست آمده در جریان برگزاری این دوره ها توانایی ورود به جشنواره ای کشوری را پیدا کنند.
حاج مشهدی با اشاره به وجود بانک فیلمنامه در سطح کشور، اظهار داشت: علاقمندان می توانند بدون پرداخت مبلغ برای ثبت نام، آثار خود را به این بانک فیلمنامه به نشانی تهران، خیابان طالقانی ساختمان مرکزی حوزه هنری ارسال کنند و در ماه بین 50 تا 80 اثر از این آثار رسیده مورد بررسی قرار گرفته و از این تعداد شش یا هفت اثر انتخاب و به مراحل بعدی که در نظر گرفته شده راه خواهد یافت و امیدواریم با این کار بتوانیم حمایت مناسبی از فیلمنامه نویسان جامعه داشته باشیم.
نظر شما